• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 74 / 120 • 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 120

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.05. 23:54

(Dzsana Khadde)

*Nem siet a folyosón - ő ráér...van még idő, hogy a sárga földig leigya magát - most ilyen hangulat szállta meg. Épp a lépcsőhöz ér, amikor Trisha kezeit megérzi a vállán, s meghallja hangját. Nem hadja magát megfordítani, egy vállrázás kíséretében "ledobja" magáról a papnő kezét. Tovább lép lefelé a lépcsőn, s amikor Trsiha megfogja a kezét, hogy vele tart ránéz, megrándítja a vállát, hogy neki mindegy és szótlanul tovább lépdel. Az ivóban odamegy a pulthoz - azért itt már kihúzza kezét a papnőéből - és kér két kupica jó erős pálinkát. Mikor megkapta egy sarokban lévő szabad asztalt választ - ha van, ha nincs leül oda ahol van hely. Továbbra is szótlan. Nézegeti egy kicsit a poharat - majd egy határozott mozdulattal legurítja tartalmát a torkán.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.05. 23:59

(Tia)

Összerezzen a férfi érintésére, sőt félig hátra is fordul, így találkozik tekintetük, ami igen érdekes helyzetet eredményez. Tia hatalmas empátiájának köszönhetően azonnal felismeri a férfi ügyetlen próbálkozása mögött a hátsó szándékot, és ennek hatására arcocskájára rohamosan felfut a pír. Elkapja tekintetét, ami kissé hirtelennek tűnhet, és a padlóra szögezi szemét.

-Én...én Haonwellből származom. Synn Erianból. De miért kérdezed?

<Ellana könyörgöm, kímélj meg ettől, szörnyen kínos ez a helyzet. Jaj csak ne akarjon semmit, csak ne akarjon semmit!> :oops:
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.06. 0:00

KM esemény [Tysson-lar]
Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed,Filézett Harcsa fogadó
Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, reggel
Résztvevõk: Dzsana Khadee [Yvett]

* Trisha követi Dzsanát az asztalkához... ő csak bámulja a maga italas poharát... miután a dzsad lány legördíette a magáét, halkabban kezd mondandójába...*
- Ne ítélj elsőre... hidd el a többieknek se könnyű. Shanil is ember valahol, ahol Kildar is. Még akkor is, ha közönségesen viselkednek... Shanilrt kezeskedem, hiszen ismerem jó ideje, csakhát... nem igazán mutatja meg mindig milyen is belül. De tudom hogy hibái ellenére is jó, építő papja Úrnőnknek... ne légy magaddal kemény, csak mert más ember esetleg... feszültségében keményen bánik veled. Ha... talán lazábban fogadnád midnezeket hidd el könnyebb lenne. Nem mintha vígaszként szolgálna mindez amit mondtam... csak kérlek... ne ítélj elsőre. És ha azt hiszed, hogy nem érdekel téged senki a csapatból hát tévedsz.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.06. 0:03

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Tiarren Findalath [Hakea Ello], Kildar Cossagor [Meridian]

* Shanil ügyesen átkarolja a láyt, úgy emelkedik feljebb...*
- Úgy... Synn Erian... biztosan szép hely, hogy ilyen szép leányokat terem. Hogy miért kérdeztem? bevallom magam sem tudom igazán... talán csak kíváncsi voltam, honnan sarjadnak Ynev... legszebb virágszálai. Hm... nem volna kedved meginni valamit? Úgy hírlik, a vörös Campari nem rosz fajta ezen a vidéken sem... persze, nem túl erős. De én úgy szeretem... nos?
* Azzal elengedi a lányt, ám midneközben kezét nyújtja...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.06. 0:08

(Dzsana Khadde)

*Nézi Trishát miközben előadja mondandóját. Az ital tüze szétárad testében és elméjében - feloldja a lányt igen rövid idő alatt. Utolsó mondatára a papnőnek hangosan felröhög cinikusan talán - fagy fájdalmasan? - netán mindkettőből van benne egy kis rész.*

- Jól van - beszélgessünk...
Feszült a helyzet? Tény és való... de tík hívtátok össze ezt az átkozott megbeszélést... és minek, ha nem kap az ember választ a kérdéseire? Óh - persze... a gyönyörűséges Sal a fő téma minden szempontból - mindenkinek...kinek milyen alapon... és ha egy ilyen senki mint én megszólal, azt nyugodt szívvel el lehet engedni a fülünk melett.... Igaz????
Mellesleg egyedül te akartál eddig közel jutni hozzám, megismerni - ezt már kitárgyaltam Shanillal...
De itt a vége - ha megdöglök sem érdekel már...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.06. 0:14

(Tia)

Az elhangzottak után végképp romokban hever az önbizalma. Ez az egyetlen pont, ahol igazán sebezhető, azonban nem igazán tudta elképzelni, hogy Shanil, Arel újdonsült, könnyűvérű papja találja meg ezt a gyengéjét. Semmit nem tud kezdeni a helyzettel, segítségre lenne szüksége, de a láthatáron nincs senki, csupán egy fejvadász, akitől egy cinikus mosolynál nemigen várhat többet.

<Most mitévő legyek? Nem bánthatom meg, azzal csak méginkább eltávolodunk egymástól. Valahogy tudatnom kellene vele, de jobb, ha várok egy kicsit...talán.>

-Köszönöm de ezek a bókok nem igazán illetnek. Lemenni? Ööö...igen, én is le akartam menni éppen. :?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.06. 0:16

KM esemény [Tysson-lar]

* Trisha szomorkás tekintettel néz a gladiátornőre...*
- Láthattad... Tia hajthatatlan. Toleranciáról beszél, de úgy tűnt ő a legkevésbé az másokkal szemben... bocsáss meg, ha nem a te modnandódnak szenteltük a figyelmünket, de muszály volt valahogy lenyugtatni azt a nőt. Másrészt, ne hidd hogy nem figyeltünk a mondandódra. És nagyonis igazat adunk. Ha még pár pillanattal tovább maradsz, terítékre került volna az is, amibe belekezdtél. És te ne tárgyalj SAMMIT se Shanillal, mert olyan nyers tud lenni, hogy az már fáj. Ha gondod van, sokkal inkább javaslom hogy hozzám gyere, mint hozzá. nehogy azt hidd, hogy mindegy a sorsod számunkra. Lehet, hogy nem túl erős kötelékek alakultak ki a csapattagok közt, de azok a kötelékek igenis élnek! És ha rajtam múlik élni is fognak... ne dobd el magadtól őket, csak mert egy rosz pillanatukban roszat mondtak...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.06. 0:19

KM esemény [Tysson-lar]

* Shanil bal kezével átkarolja a lányt...*
- Nem lemenni... meginni együtt valamit. Tudod mit? Megkérjük - :evil: -Kildart, hogy menjen ki a szobából, és legyen szíves hozzon magával egy vörös Camparit... lehetőleg ne olyan fiatalt. Nos? Mit szólsz hozzá? De nem rajtam múlik, lenn is ihatunk... no gyere akkor...
* Azzal teljes magabiztossággal indítja meg oldalán a lányt az ató felé...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.06. 0:25

(Tia)

<Ó, szerencsém...remélem Trisháék lent vannak, akkor csatlakozhatunk és...>

Kissé bizonytalan léptekkel megindul Shanil oldalán az ajtó felé.

-Én szívesen elfogyasztok veled egy kis spirituózt, azonban van még egy kis elintéznivalóm, amit sajnos nem halaszthatok. Dzsanának nagyon rosszul esett, hogy nem szakítottam rá időt, bocsánatot kell kérnem tőle. Remélem nem gond.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.06. 0:28

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Tiarren Findalath [Hakea Ello]

* Shanil elhúzza a száját...*
- Ehh bocsánatkérésekkel ráérünk későbbre. Hosszú még ez a nap, fiatal az idő. Dzsanának is biztos időre van szüksége...
* Miután leér a páros a lépcsőn, Shanil továbbra is átkarolva a lányt egy üveg bort kér a fogadóstól... amaz pár pillanat múlva ki is hozza az értékes nedűt...*
- Nos... hol fogyasszuk? Szobámban... szobádban? 8)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.06. 0:30

(Dzsana Khadde)

- Nya...nem kell és nem is fogok megbocsátani senkinek semmit...mert nincs mit. Ha úgy gondoljátok, hogy az a ribanc sokkalta veszélyesebb mint egy dühében megfékezhetetlen byzonerővel megátkozott gladiátor... Galardzsára mondom... egészségetekre... Joe látta mit vagyok képes művelni olyankor...és hidd el nem kívánom mégegyszer, de meg fog történni - nem egyszer és nem kétszer amíg élek...persze ha még hagy élni az istenem...
Shanil nyers? Oh igen... kitálaltam életem és csak egy olyasmi mondatot hallatott, hogy kegyetlen világot élünk... Na, de utána már emberibb volt... idővel persze... és zavarba is lehet hozni - persze csak akkor ha megfelelően ronda vagy hozzá - *itt egy vad vigyor szánkázik át arcán* - És ... öh... amit láttál amikor bejöttetek... az az én ötletem volt...
Megiszod? Nem?... - *azzal már nyúl is Trisha poharáért és egy hörpintéssel azt is a másik után küldi.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.06. 0:36

(Tia)

Mihelyt leérnek, és megpillantja Trishát, elméje erejével rövid üzenetet küld neki.

***Trisha, kérlek segíts, barátod kissé különös kedvében van és nem bírok el vele!***

-Kérlek, hadd intézzem ezt el előbb, lelkiismeretem nem képes addig nyugodni. Egyébként pedig akár itt is elfogyaszthatnánk...a többiek társaságában...nem? :oops: :oops: :oops:

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.06. 7:27

(Sal Hiddle)

*Sikoly. Hosszú, elnyújtott, velőtrázó: betölti a hangulatos szoba minden apró sarkát, beveszi magát a függöny szálai közé, megrezegteti az üvegeket és megváltoztatja a szív rezdüléseit. Sal arcán könnyek folynak végig, beharapja a száját, és úgy néz Kandúrra, aki immár alatta 'tevékenykedik'. Szép arcán átsuhan egy édes, fura kifejezés, amit eddig csak kevesen láthattak: azon kevesek, akik nem elég, hogy igazi földöntúli gyönyört adtak a boszorkánynak, hanem erejének, energiáinak szabad repülést az ismeretlen magasságokba. Most ezt érezte, és a szenvedély nem hagyta nyugodni, körmei már-már marcangolták az őt kényeztető férfi bőrét, mélyen belevájtak a húsába, a hátába, a karjaiba, de tudta hogy Kandúr ugyanúgy élvez mindent, mint ő...*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.06. 8:41

(Kildar Cossagor)

*Tia válaszára felfigyel. Sokat tud.

-Igen, ez így van. De nem kell mindenkinek valamelyik klán berkeiben tevékenykedni. És nem is kell hidegvér, csak dühöngve nehezebb.

*A távozó Dzsana útjából félreáll szótlanul, és Trihára fordítja a fejéét, amikor a papnő megkérdezi, hogyki menne utána. Nem tesz semmit, amikor a papnő nérgesen utánamegy a dzsadnak. Látva Shanil hülyéskedéseit, megcsóválja a fejét, majd halkan így szól:

-Jó szórakozást.

*Azzal eltűnik a szobából. Valami furdalja belülről, és nem a kíváncsság. A lelkiismeret. Így aztán az ivórész felé veszi útját, ahol véleménye szerint Dzsana és Trisha vannak. Nem is téved. Csendben odalépdel az asztalukhoz. Éles füleivel pont hallja, amikor Trisha róla ejt egy-két szót. Ekkor halkan megköszörüli a torkát, és nyíltan az asztal mellé lép.

-Öhm... bocsánat. Leülhetek? Nem tartalak fel benneteket sokáig. Ha megengeditek.

*Várja a választ, addig nem ül le a székre.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.08.06. 11:45

KM esemény [Tysson-lar]
Résztvevõk: Tiarren Findalath [Hakea Ello], Kildar Cossagor [Meridian], Dzsana Khadde [Yvett]

* Trisha már épp szóásra nyitná a száját, ám ekko lép az asztalhoz Kildar... a papnő pár pillanat habozása után bólint, majd a székre mutat...*
- Nagyon elszaladt a ló egyesk alatt Kildar. Még ha nem is minden esetben, de tudod... sokat nyom a latba a szív szava is. Márpedig mindenkinek van lelke, amelyet ápolni más emberek feladata lenne. És vannak olyanok, akiknek eddig nem sok mindenki áplota... nem hiszem, hogy ennek a társaságnak kellene annak lennie, ahol ilyen emberek vannak. Egy dolog a tolerancia, más dolog a megértés.
* Mindez alatt Shanil kénytelen-kelletlen elhúzza a száját...*
- Ide figyelj elf... nem a tested kell nekem, csak beszélgetni akartam. Ennyi. De ha ez fennségednek sok, akkor viszlát...
* Azzal fogja az üveg bort, és ellépked a lány mellől... az egyik fenti szoba felé veszi az útját... Trisha látva ezt csupán egy aggódó pillantást vet Shanil felé, ám mivel az üzenet immár on nem aktuális, az asztaltársaságra fgyel ismét...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 74 / 120 • 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 120

Vissza: Régi Kalandok...