• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

III. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
139 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: III. Csapat

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.21. 19:49

Helló!

Örömmel látom, hogy mégis el tudsz jönni. :D A stat részét épp most dolgozom át, mert mégse tetszik. Itt az előtörténetem vázlata (még képlékeny):
-Haonwellben születtem
-szüleim félelf bárdok voltak, ők kezdték tanítani nekem a jövendőbeli "szakmám"
-apámnak van egy riválisa egy nagyobb tolvajklánban (zsebmetszők) aminek a hatalma idáig is elér
-apám zavarja a klán ügyeit, ezért felgyújtják a házunk és megölik a szüleim
-én azon az éjszakán egy barétomnál töltöttem, így megmenekültem
-másnap apám egy régi cimborája (egy sötét bárd) elvitt a városból, és befejezte a tanításom
-visszamentem Haonwellbe és muzsikusként a közelébe férkőztem a vezetőknek, és egyessével lemészároltam őket
-besúgók segítségével elkezdtem felkutatni a klán nagyobb csomópontjait Yneven
-miután a vezetők hallván társaik halálát nem engedtek senkit a maguk közelébe
-ekkor elcsábítottam asszonyaikat, és így bejutva a házukba öltem meg a férjeiket
-miután az urak feleségeiket is bezárták hazulra, tovább öltem őket az utcákon mérgezett nyílvesszők segítségével
-varázshatalmam miatt sose tudtak tetten érni
-a fejvadászok se voltak képesek megtalálni hisz' nem ismerték az arcom, mindig más ruhában jártam és egyszerűen láthatatlanul dolgoztam 8)
-ha jól emlékszem aztán Dwinga karija is segít mészárolni, mert zavarják Shuluri köreiket az Ascens Morga klánnak, így szereztem magam mellé egy társat, egy kyr boszorkánymestert

Valahogy így nézne ki. Vélemény? Ha ezt megtudom írni, akkor gondolkozok a közösön majd. Esetleg a közösbe azt tudnám mondani, hogy ennek a klán felszámolása miatt verbuválódtunk össze, mert mindegyikünknek sokat ártott.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Rannien Siey 2009.02.21. 22:37-kor.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dwinga » 2009.02.21. 20:34

Üdv!
Nevem: Tyrin Zeldar
Ittvan az én előtörténeti vázlatom, még nem tartalmaz mindent:
-Talawunban születtem nemesi családban.
-Szüleim tisztavérű kyrek, főleg politikával foglalkoztak, ezért elhagyatott és magányos voltam.
-Szüleim politikusnak akartak tanítani, de még a felfogadott tanár sem vett semmibe.
-Elegem lett abból, hogy nincs értelme a létezésemnek, és mások akarják befolyásolni a sorsom folyását.
-8 évesen elszöktem otthonról, egy puszta közepén álló kisházhoz jutottam.
-Egy öreg kovács élt itt, aki befogadott.
-Minden nap megterhelő volt ezalatt a kis idő alatt, de örültem, hogy valaki foglalkozik velem.
-Pár hónap múlva az öreget egy tolvaj klán kirabolta, és végeztek vele.
-A hosszú évtizedek alatt nagyon sok pénzt gyüjtött össze, ezt elrejtette. Azt gondolták én tudom holvan, és így elhurcoltak.
-Teljesen elborult az agyam, ami csak azon járt, hogy hogyan boszúljam meg az öreg halálát.
-Napokig kínoztak, ami ilyen fiatalon nagyon lerontotta az állóképességemet.
-Egyik nap vészriadót kiálltottak, megtámadták a bázist.
-Három csuklyás ember szinte az egész klánt lemészárolta. Alig maradtak túlélők.
-Észrevették bennem a kyrek vérvonalának tisztaságát.
-Elvittek az Ascens Morgához, ahol kiderül, hogy fogékony vagyok a mágiára.
-Nagyon szerettem tanulni, és jól is tanultam, szinte zseni voltam a kiemelkedően jó teljesítményeimmel.
-A szabadidőmben a tolvajklán után kutattam.
-Sok mindent kiderítettem a "Zsebmetszők" nevű tolvajklánról.

Majd később találkoztam Saunnal, akivel elkezdtük kiírtani a Zsebmetszők klánt.
A fény nagyon, nagyon gyors, de a sötétség már ott van!
Dwinga
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 78
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.26. 19:36

Üdv!

Na mi a helyzet?

Közös előtörit talált már ki valaki?

Mi a helyzet a KM-ünkkel?
Nem nagyon van mozgás.
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2009.02.26. 19:57

No... kérdeztétek, hogy mikor írom már fel a karimat. Arra a döntésre jutottam, hogy nem írom fel. Tudom, hogy régen szokásban volt, de most nem támasztották a jelentkezés feltételéül. Előfordulhat, hogy a játék folyamán, valaki mágiát, vagy pszit akar majd rám használni a csapattársak közül is, és nem szeretném, ha tisztában lennétek a pajzsaimmal, de ugyanez igaz a harcértékeimra is, szóval bocs srácok:-)
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 132
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.26. 21:28

hehe!

Azért remélem nem egymást fogjuk írtani. :)
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.27. 14:08

Holar!

Mit szólnál ha mindketten az Anat-Akhan fejvadászai lennénk?

Most azon gondolkozok, hogy csinálok egy fejvadászt is és majd eldöntöm, hogy melyik karival jöjjek.
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.27. 15:26

Üdv!

Azon gondolkodom, hogy inkább egy Darton-paplovagot indítok. A közös előtörténetnek már írtam a bárdomnál, hogy egy tolvajklán felszámolása miatt kerültünk egymással kapcsolatba. De a hétvégén nem leszek netközelbe, mivel nincs netem. :lol:
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2009.02.27. 17:16

Kijoe: Nagyon örülnék. Könnyebb lenne az előtörit megoldani, és azzal sem lenne probléma, hogy körülbelül egy istencsaládot kell tisztelni a csapattagoknak... Lássuk be... Kaorakuhoz nehéz lett volna igazodni. Tehát gyere csak! 10. szinttől kapjuk a szabadvadász rangot, úgyhogy jó lesz nekünk.
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 132
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.27. 17:36

Holar!

Akkor csinálom is a karit! Arra gondoltam, hogy mortel majd 5. tsz után tranceps lennék, így lenne egy varázslóféle is a csapatban.
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dwinga » 2009.02.27. 19:03

A közös előtörténettel kapcsolatban elmondom az én elképzelésem:
Én és Rannien karija közös bosszú miatt üldöz, egy tolvajklánt. Tinektek pedig adtak egy nagyon fontos küldetést, amiben megkel ölnötök ennek a tolvajklánnak a vezetőjét... innentől kezdve az egész képlékeny. Bárhol összefuthatunk. A bázis lerombolása közben, vagy akár amikor kutatunk :) . Eltervezzük, hogy együtt működünk és segítjük egymást. Ezek után együtt maradunk teljesen, vagy mindig találkozgatunk időpontok szerint. szerintem az együtt megyünk ide-oda jobb lenne. Már csak azért is, mert így jól össze hangolódnánk. Valamint, hogy egymáshoz képest fejlesszük képességeinket.
Dwinga
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.27. 22:09

Kész a karim statja!

Nem lett olyan ütőképes, nagyon sok kp-t kellett költenem szinte minden szinten.

Amit ki tudtam hozni: van 60 Mp-je, tehát tud térkaput nyitni. (a klán melletti erdőbe bármikor nyithat)
Mágiaformák: Asztrál/Mentál, Nekromancia, Természetes Anyagok Mágiája(csak az I. anyagcsoportra), Idő- és Térmágia.

Rúnamágia is megvan 3. fokon és a szakma(ötvös) is, így gyűrűt bokaláncot egyéb csecsebecsét tud készíteni.

Harc terén nem valami erős, de ha a gyorsítás varázslattal felturbózza magát akkor azért olyan 125 TÉ-t és 185 VÉ-t össze tud hozni.

Az előtrörin még dolgozom, de már csak holnap tudom feltenni.
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dwinga » 2009.02.28. 18:24

Mivel a közös előtörténetet nem írta senki, hogy megcsinálja ezért én megcsinálom. Ha valami utólagosan nem tetszik akkor azért elnézést kérek, de nem mondtatok semmi kritériumot amihez illeszkedni tudtam volna.
Dwinga
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.28. 18:44

Üdv Dwinga!

Ha kész a csapatelőtöri, légyszi rakd fel ide és átnézem, hátha kicsit hozzá tudok rakni. ma estig fent leszek figyelem a honlapot!
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.28. 22:15

Mindjárt kész a karim.

Ma elküldöm a megadott címre, aztán majd meglátjuk.
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.28. 22:20

Hello Dwinga!

Hogy állsz a közös előtörivel?
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
139 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Csapatszervezés