Az nem baj ha fiatal vagy! Tapasztalatot kell szerezni és sokat olvasni regényeket! Igazából a bárd kaszt is elég nehezen játszható de nem akarom elvenni a kedved! )) Majd összehozunk valamit! A lényeg, hogy gondolkodj és ne csak úgy mondj ezt azt mint sok kezdő játékos. Légy megfontolt és tényleg játssz a karakterrel. Ezért fontos, hogy jól bele tudd élni magad a karaktered bőrébe és itt jön a képbe az, hogy egy emberi mentalitással sokkal könnyebb azonosulni.
Remélem jót fogunk játszani.
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Azt mondták, hogy itt még hiányzik ember, ezért azt gondoltam, ide köszönök be. Úgy látom, hogy mágia orientált a csapat, szóval ha rendben vagytok a jelentkezésemmel, egy gorviki lovagot hoznék. (Rend-Halál)
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Na végre az ember kérdés is meg lett oldva . Üdv Holar ! Azért is szeretnék bárd lenni, mert azzal (legalább is szerintem) könnyebben tudok majd azonosulni. Említetted a regényeket. Már jópárat olvastam M.A.G.U.S.-ból, de más fantasy irodalmat se vettetem meg. Jelenleg is azon vagyok, hogy beszerezzek egynek a folytatását, ami pont egy bárdról szól . Megpróbálok majd a karakterhez hűen viselkedni. Dwinga nekem azt mondta, hogy majd ő lesz a csapat méregkeverője, szóval azt majd kihagyom a karakteremből. Olyan bérgyilkos beállítottságú lesz majd a bárdom, aki művészien zenél. Csapatnévre esetleg van valakinek ötlete?
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
No... A lovagból időközben Ahanat-Akhan sequator lett. Azért így is rendben lesz remélem... Rannien Siey: szerintem egy csöppet összekeverted a postokat, hiszen én nem említettem ezideáig semmit, nemhogy könyvekethttp://onlinemagus.hu/forum/posting.php?mode=reply&f=143&t=1519&sid=1cc497301038fbf6d93b6683565c07b6#
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Bocs, csak mostanában eléggé koncentráció zavarban vagyok. Lehet, hogy az a fránya influenza az oka mindennek... Még egyszer bocs, a könyveket Kijoe-nak írtam...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Tulajdonképpen részemről nem sok megbeszélni való van. Anat-Akhan, szóval Yllinor, és Arel, Jelleme rend halál, Ember, Inkább harcra gyúrva, mint sunnyogásra, egyszóval:Sequator
No... Dwinga: nem szeretnék már az elején pofátlannak tűnni, de a százalékos értékeim miatt mindenképpen szeretnék apellálni egy észrevétlenség amulettre, amennyiben hatalmad engedi.
Köszi
Jellem: sokadjára is Rend-Halál Vallás: még nem döntöttem el, hogy csak úgy hébe-hóba könyörögjék Ranagolhoz, vagy esetleg imádkozzék minden nap imádkozzon a Kosfejes úrhoz és hirdesse tanait, dalaiba belecsempéssze Ranagol dicsőségét (esetenként elég nyíltan). Bár úgy hiszem, hogy az Arel hívő fejvadászunk mellé nem biztos, hogy annyira jó lenne...
Csapatnév mi legyen? Eddig 3 ötlet van: 1. Vérebek 2. Életfosztók 3. Ködbejárók
Másvalakinek ötlete? Szerintem a hétvégéig szavazzuk meg a csapatnevet, valamint mindenki írhatna a karakteréről pár sort, hogy mit csinált, merre járt, milyen céljai vannak. Valahogy össze kellene hoznunk kis kompániánkat és ahogy látom a karaktereket nem lesz könnyű.
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Holar tegnap felvetette, hogy esetleg származhatnánk Északról is. Nekem ezzel semmi ellen vetésem. A harcművész meg jó erioninak is, hiszen az délhez és északhoz is ugyanolyan közel van. Névnek még esetleg tudom ajánlani a Sötét Árnyakat. A karakterem nem egészen a könyv szerinti sötét bárd lesz, mert nem lesz Ranagol hívő (esetleg Darton ha hívő lesz), és nem fog szobrászkodni... Amolyan művészlélek, aki nem riad vissza a gyilkosságtól, sőt hellyel-közzel elvállal párat pénzszerzés céljából. A fajt még nem tudom, de szerintem félelf, hisz' azokról köztudott, hogy nagy kalandozók . Bejárta már egész Északot, de sosem időzött egy helyen sokáig, mert tapasztalatot akart gyűjteni minden népről, és annak szokásairól, továbbá új kalandokat keresett, mindeközben egyre nagyobb "dalgyűjteményre tett szert. Viszont Erionba mindig visszatért, egy kicsit kifújni magát, és elregélni a kocsmákban milyen új tapasztalatot szerzett a különböző kultúrákról, és milyen kalandokat élt át... Mondhatni ez a törzshelye. Az életcélja, hogy egyszer róla zengjenek majd hőskölteményeket a jövő bárdjai. Így elöljáróban ennyi. Vélemény?