Kijoe, ha van msn címed akkor pls azt írd le nekem PM be, vagy ide közösbe és msnen könnyebb lenne megbeszélni a karakter részleteit. Vagy esetleg vegyél fel te engem. MSN címem: deaththrone@citromail.hu
A fény nagyon, nagyon gyors, de a sötétség már ott van!
Na az Élet,Káosz az már problémás! Ő biztos nem fogja nézni, hogy a Halál,Káosz jellemű kari valakit megkínoz, valamint az is szúrni fogja a szemét, hogy a kínzás ellen a rend, halál jellemű kari sem sokat tenni, kivéve ha ellentétes a céljaival. Szóval ez nem fog működni!
Javaslom, hogy ne legyél elf karakterrel hanem, inkább próbálj meg te is kicsit sötétebb jellemű karival játszani. Írtad, hogy szereted a bárd kasztot, mit szólnál egy sötét dalnokhoz?
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Szívem szerint még azt is elfből csinálnám... De azért a józan ész mást diktál . A kráni elfeket viszont mind egy szálig gyűlölöm... Félelfhez mit szólsz?
ui.: csak szólj és tényleg abbahagyom az elfezést.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
A félelf már sokkal jobb! Bár ő is kötődik a természethez, azonban ha emberek között nőt fel akkor már lehet Rend, Halál a jelleme. Mi lesz a kasztja?
Egyébként nem értem, hogy miért akarsz annyira elf karit hozni.Az egyik legnehezebben játszható faj, mert nagyon távol van a mentalitásuk az emberitől. Én fiatal játékosnak előbb az emberrel való játékot tanácsolnám és csak mikor már elég tapasztalatot szerzett, akkor engedném neki a más fajúakat. De ez csak az én személyes véleményem.
Csupán kíváncsiságból! Mennyi ideje is játszol M.A.G.U.S.-t?
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Sötét bárd, ha az úgy megfelel. Magam sem tudom miért kötődöm az elfekhez... Talán azért, mert olyan távol áll a mentalitásuk az embertől. Amúgy bátyám is ellenzi, hogy más fajúakkal játszak, de talán azt jobban élvezem, ha egy olyan lény helyében vagyok, aminek nem túl sok köze van a valósághoz. Nézzük először úgy 5 éve játszottam, de az nem nevezhető M.A.G.U.S.-nak, abba is hagytam tavalyig, hiszen semmit se tudtam igazán Ynevről és az őt lakó lényekről, és még túl fiatal voltam hozzá. Egyesek még mindig azt gondolják, hogy túl fiatal vagyok, ezért is szeretnék elmenni a találkozóra, hogy lássam mennyire van igazuk. Érdemlegesen egy éve játszok, akkor kezdtem újra.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai