I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek
Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Hali milene ha akinek van MSN-je az elülde né az MSN címét és ott egy picit megimernénk egymést hogy ne legyünk vad idegenek egymásnak a talákozón? szóval én írom is az enyém MSN: killerlorand94@citromail.hu
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek
Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
jó kis vitát robbantottam ki a karakteremmel a km között, remélem megtudnak egyezni mert addig nem tudom csinálni a karim...
megvan már, hogy ki a km ük ?
ha jól láttam akkor még lenne hely a csapatotokban. Beszállhatok? Egy jó ideje nem voltam errefelé, mert két sulit is vittem egyszerre és mellette dolgozom is és még van hátra egy vizsgám de ha végzek újra aktív tagja leszek az OM-nek! A találkozókon eddig mindig voltam, így nem hagyom ki ezt sem. Szóval jöhetek hozzátok?
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Calyros szerintem káosz jellemű varázsló légy mer tűzvarázsló vagy harcművész ritkán fér meg egy káosz jellemű udvarork harcos mellett de sz csak az én véleményem.