Moderátor: Admin
Dreemer...egy olyan kérdésem lenne, h a rúnapajzs és rúnavért stb... szóval a védelmet szolgáló rúnacuccoknál a rúnázás hol van (mennyire sérülékeny?) Sztem a védett felület belső felén, tehát 0% a sérülés esélye, kivéve törésnél, de mágikus mivolta miatt ez eleve lehetetlen. Erről mi a véleményed?
Herold Bardelot írta:Thor írta:Szép napot mindenkinek.
Nemsokára pár infót megosztunk minden csapattal a modullal kapcsolatban.
Sziasztok!
Kedves Km-ek!
Thor ezt a csapatához írta a csapatszervezőbe.
Nem gondoljátok hogy ha van ilyen info ideje lenne megosztani velünk?
Holnap estével véglegesítem a karim és jó lenne nem utána megtudni, hogy ha pl az Elátkozott Vidéken fogunk játszani
Zóna varázsjelek: alig 1000 év alatt mi az a helyszín amit NEM engedélyezel egy ilyen kis meglepetés elhelyezésére?
komlink: mentálbélyegek, hiába rajzolom a lovagra pl a gondolatolvasás másik felét ha még pszije sincs nem fogja tudni használni, így meg csak gondolati parancs, kívánt közlendő szöveg, inaktiváló gondolati parancs. Ehhez nem kell előképzettség.
Dreemer írta:Zóna varázsjelek: alig 1000 év alatt mi az a helyszín amit NEM engedélyezel egy ilyen kis meglepetés elhelyezésére?
Kérlek az ötletet magát legyél olyan kedves és részletezd mert így nem értem meg mit szeretnél kifejezni... Sejtek valamit hogy a világba esetleg szétszórnál ennyi idő alatt zóna varázsjeleket... a többi nem világos.
Dreemer
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó