Kénytelen vagyok várni amíg teljesen maguknál nem lesznek addig közelebb teszem a tűzhöz őket s hagyom pihenni... Ha használhatóak lesznek akkor kérdezősködök..
_______________________________________________________________ JK: Con Gosep Romuald (Yamato Gomoszuke) Helyszín: Tiadlan Időpont: este _______________________________________________________________
Az aki vért köhög fel, hirtelen görcsbe rándul, össze-vissza fetreng látszik, hogy nagyon nagy fájdalmai vannak ezenfelül pedig fuldoklik is.
Raki nagyon megijed és közelebb húzódik hozzád a fülét befogva, hogy ne hallja a szörnyyű hangokat.
A tisztás egyik oldalán hirtelen ismét csörtetést hallotok az avarban, a bokrok között, abból az irányból ahonnan a két tag is érkezett.
Az aki eddig rettegve ült a tűz mellett hirtelen fel áll és el kezd szaladni. Nyilvánvalóan attól, hogy azt hiszi, megint üldözik. Esze veszetten rohan átellenben. Nincs eszénél sokkot kapott.
Kis vártatva azonban kiderül, hogy csak egy kíváncsi vagy legalább is a megszokottól közelebb merészkedő vaddisznó bukkant fel.
Még a tízezer láb magas gát is összeomolhat egy hangyafúrástól.
Lejött az eget átívelő ragyogás istene. Még a nagy tenger fenekére is eljut ragyogása.
A csörtetésre felfigyelek majd kivonom a kardom..Mikor látom hogy elmenekülne az egyik, utána ugrom s megfogom közben ráordítok, hogy állj.. << Hogy lehet valaki ilyen bolond....>>
Mikor kiderül hogy a vendég egy vaddisznó megnyugodok. S visszaülök a tűz mellé s figyelem a környezetemet..
<< Szerencsére csak egy disznó volt... Jobb is így... Mihez is kezdenék egyedül ennyi hasznavehetettlennel körülöttem....>>
- Maradj itt s próbáld meg mentni ezt az embert én a másik után megyek! - kiáltok a gyereknek, majd futolépésben elindulok a másik ember iránt. Sietek hogy minnél előbb utolérjem, meg kellene menteni a másikat is s nem kéne ott hagyni egyedül őket sem...
Egyre feszültebb leszek, mennyi minden törtlnik it éjjel... Választanom kell hát akkor választok.. Megfogom a fickót s futok vele Raki felé, ha esetleg elengedem futás közben a fickót akkor elengedem inkább a fiú mint az idegen, bár az idegenből több hasznomra lenne mint a gyerek, de a lelkiismeret az ilyen...