Helyszínen töltött idő: 1. nap
Bár Agitor kissé mogorvának tűnik (és az is), azért igen szimpatikus neked, s egyre inkább úgy érzed, mintha mestered lenne, s úgy is kezdesz rá tekinteni. S eddig az állás is a lehető legjobban alakul...
Az öreg folytatja:
- Legjobb lenne, ha már fél hatra itt lennél, mert van megrendelésünk bőven. Nem kérdezem, hogy itt tudsz-e lenni addigra, mert ha nem, akkor te bánod, én találok mást... Hát, ha ráérsz és úgy gondolod, hogy hasznodra válna, akkor akár most is bemutathatom a "műhelyt"...
Először gondolkozik, talán azon, hogy mivel is kezdje, vagy hol. Végül megállapodik a szeme az ajtón, s el is kezdi:
- Itt, az ajtó mellett tartom a legveszélytelenebb anyagokat, és befelé haladva válnak a dolgok egyre veszélyesebbé. A belső helyiségbe még neked sem szabad bejönnöd, remélem megérted... Ott már olyan dolgok vannak, amelyek mellet egy rossz hang, egy helytelen kilégzés... és kész a katasztrófa. A te dolgod egyelőre annyi, hogy elvégzed, amire kérlek, s cserébe fizetést kapsz, és néha nézhetsz dolgozás közben. Ha ügyfél jön, miközben nem vagyok itt, vagy elfoglalt vagyok, akkor azt mondod neki, hogy nem vagyok itt, majd felveszed a rendelését, és közlöd vele, hogy addig nem biztos a teljesítése, amíg velem nem egyeztetted. Körülbelül ennyi. És persze semmihez sem nyúlhatsz az engedélyem nélkül!