Persze, megoldható úgy is, hogy ne legyen Anat-Akhanos a karid, csak egy ötlet volt. Én is fenn tudok lenni estefelé, úgyhogy ha más nem ketten már össze tudunk hozni valamit
Az én karim ugye nem Anat-akhanosnak készült, ha jól emlékszem, Anathor is valami hasonlót írt, szval mondjuk össze lehetne hozni akkor valahogy a bárdot, meg az én karakterem, mondjuk másik szálon ismerné egymást a klánbeli fejvadi, meg a harcos, és akkor a ebből kéne kihozni a csapatot, meg hát ugye bele kell szőni a pyar nemest is... (Meg hát ugye ha akad ötödik jelentkező, akkor őt.)
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Sajnálom, hogy nem leszel ott, pedig biztos jól érezted volna magad. De hát ez van.
Laurana
Megkaptam a karakterlapodat. Még nem néztem át részletesen, csak futólag. Annyit fűznék hozzá, hogy a versenykiírásnál le lehet tölteni egy karakterlapot, amit direkt a találkozóra készítettek. Ha esetleg van kedved, és időd, akkor légy szíves mikor a többiekkel elküldöd a karaktered, akkor azzal küld el. Ha nincs időd rá, akkor annyira nem gond, csak gondolom a többiek is azzal küldik, ezért említettem meg.
Egyébként első ránézésre nem látok benne gondot.
A karaktereket ha hétvégéig eltudjátok küldeni, akkor hétfőig átnézem mindet.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Az én karakterem is készen van, majd megcsinálom azzal a karakterlappal, amit a találkozóra készítettek. A közös előtöri pedig remélem hamar készen lesz.
Lau
Este fenn leszek msn-en és megbeszélhetjük, ha neked is jó úgy. Remélem addigra a többiek is olvassák a fórumot és ők is be tudnak szállni az előtörikészítésbe...
Sajnos nagyon lelassultam, most hogy az egyetemen kezdenek felpörögni az események (egy hét múlva már zh-zok :S). De nem felejtettem el az oldalt, meg a karit. Dolgozok rajta, ahogy tudok. Viszont amit tudok, hogy a karim terveim szerint baj, vagy vész esetén (mint most is) mindig határvadásznak áll, mivel nagyon hazaszerető. Akár emiatt régebbről találkozhattak a karik. A nemest meg ynevi bóklászásai során ismerheti. Msn-en nagyon de nagyon ritkán vagyok fent, de megpróbálok fent lenni veletek egy időben. Viszont a mai nap nem érek rá, bocsi.
Terda: Sajnálom, hogy nem jössz.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Tanácskoztunk Ruyannal, és a következő lenne a koncepció:
Mivel Ichigo és Ruyan Anat-akhanosok, onnan ismerhetik egymást, a pyar nemes lehetne valamiféle informátor számukra, így ők ezért mennek a megadott helyszínre, hogy vele találkozzanak.
Aztán ugye, ismerni sem ártana a nemesünket, erre a következőt találtuk ki: Talán olvastátok a karakterem előtörijét, (majd persze hozzáigazítom a közöshöz ha kész lesz), van benne ugye egy "kigyulladt bankház" Predocban, ezek után kissé rá is szálltak a karakteremre, mondjuk akkor találkozott a nemessel, és valami aprócsaka lódítássa/színészettel beadta neki, hogy ő aztán nem csinált semmit, de mégiscsak üldözik, erre meg a nemes, úgyis olyan kedves, segített, így együtt utaztak dél felé, út közben kissé jobban is megismerhetik egymást (így akkor egy kis háttérinfónk is lenne). Yllinoriban kis időre kettéváltak, hogy a karakterem szétnézhessen, de megbeszéltek egy találkozót a kaland kezdőhelyszínén...
És akkor itt jönne a képbe Anathor (tekintve, hogy ha jól értettem yllinori), gondolom bárd révén nagy nőcsábász^^, lehetne, hogy megkörnyékezte a karakterem (14-es szépség mellett miért is ne) ám, neki ez nem jött be annyira nagyon, aztán adig húzták egymást, mígy kisebb, afféle "párbajra" került sor (az én karakterem kellőképpen jól forgatja a rapírját, meg van hozzá kézváltása is, szval nem ügyetlen ) de azán mindketten rájöttek, hogy bizony egész ügyes a másik, így aztán mégiscsak úgy döntöttek, összeállnak egy időre, a karimnak meg úgyis talija van a nemessel, szval elindultak arra...
Ekkor pedig vagy még az oda vezető úton, vagy majd a nemesnél jöhetne össze a teljes csapat.
Ez volna nagy vonalakban, várjuk természetesen a kritikáka, ötleteket, stb., azért jó volna mostmár belehúzni...
Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Nekem tetszik a megoldásotok. Egyetlen hátránya szerintem, hogy nem ismerjük egymást mindannyian. Mondjuk nekem úgy is jó ha nektek jó, csak gondoltam leírom.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Üdv. Huh, egyet értek veled Anathor, Egerben is ez a helyzet a fősulin Pedig még csak most kezdődött Na ez ényegtelen. Az előtöri koncepció nekem nagyon tetszik. Grat érte. Szóval akkor Ruyannal ismerem egymást, mint Anat-Akhanos. Kérdés. Ruyan az előtöribe szerintem akkor csempésszük bele egymást, hogy ne csak a közös előtöriben ismerkedjünk meg.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Örülök, hogy tetszik az elősztori, ha probléma, hogy nem ismeri egymást mindenki, akkor még mindíg megoldható, hogy útközben találkoznak a karakterek... Melyik legyen?
Lau
Nem lesz nehéz beleírni, akármikor találkozhattak. Például az első küldetésünk is lehetne közös. Persze, akkor kb azonos korúnak kell lennünk, de nem hiszem, hogy ez nagy probléma lenne. Ha mégis, akkor lehet máshogyan is a megismerkedés.
Hát az azonos kor szerintem nem fog stimmelni, mivel a karim félelf és aszem negyven valahányéves . De nekem jó az hogy a kezdetektől fogva egy csapatba raktak minket és azóta együtt kavirnyálunk. Ha jól tudom akkor Lau és Anathor íjászkodni fognak, és nekem is van egy kézi nyílpuskám. Mivel Terda nem jön, ezért a 2.fokú jelbeszédet szerintem lehúzom és méregkezelést fog kapni helyette. Csak nem tudom még pontoan milyen mérgeket használ az Anat-Akhan. Bár kráni eredetéből származva szerintem nem veti meg a hlálos kimenelűeket sem
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Az én karimnak van ugyan íjhasználata, de leginkább csak a vadászathoz használja (2. fok), viszont van rapírhasználata 5. fokon, és hozzá 4. fokon kézváltás, úgyhogy inkább közelharci tank^^
Lau
Íjászkodni ott leszek én. 4-es íjászat, 3-as mesterlövészet Ha akkor nem együtt kezdtük, de kerülhettünk össze valamilyen bevetésen. Ha van ötleted milyenen, akkor írd meg és belerakom én is az előtörimbe.