//OFF: Azért ide írom, mert csak titeket érint. Holnaptól egy hétig nem tudok lenni nyaralás miatt. Igyekszek majd mindent bepótolni, de addig is szíves türelmeteket kérném. Előre is köszönöm.//
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Na kész van a karim. Mármint a stat része. Még a felszerelés, előtörik hiányoznak,de aműgy már kész. Na meg a neve . Szóval elég harcorientált lett, ilyen képzettségekkel, hogy fegyverhasználat 5., kétkezesharc 5., pusztítás 2..... Amugy lesz egy alap álcája, amint magát kissé lecsúszott nemesnek fogja kiadni magát. hamis papirok meg miegymás. Terda jó lenne ha lenne a kerekterednek jelbeszéde legalább 2. fokn, mert akkor beszéd nélkül is tudnánk kommunikálni. Vagy szoj ha nem lesz mert aekkor elköltöm másra a kp-t.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Én szívesen beszállnék hozzátok ötödiknek, de akadnak zavaró tényezők: (azért nem kell kinevetni ): elvileg az egyetemen kötelező lesz bejárnom az órákra (bár nem vagyok az a szabálybetartó típus), szóval nemtom hogy lesz nekem az a nap, de persze, el is lóghatom azt a néhány órát, ha muszáj, meg még sose játszottam UT rendszerrel, de megvan a könyv, szóval ezen lehet segíteni. Amúgy, így az eddigi koncepciót elnézve Arel-papnőt hoznék (a kedvenc kaztom mellesleg), ha beleolvastok a Szövetség című zárt kalandba, láthatjátok hogy játszom vele.
Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Üdvözlünk körünkben. Először is: Nem minden órára kötelező bejárni, de nagyon ajánlott. Tapasztalatból mondom. Másodszor, nem tudom hogy jött ide, de sebaj mert a találkozó az úgyis a szünetben lesz, szóval nem kell majd órákat kihagynod miatta. Úgy látom a koncepciókat már ismered, és nekem megfelel az Arelita, de szerintem a többieknek is.
Nos akkor ha Laurana megcsinálja a karakterét, akkor szerintem el is kezdhetnénk kiötleni a közös előtörténetet nem?
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Köszönöm a lehetőséget! Az előtörténetem már megvan, a karaktert meg igyekszem minél hamarabb megcsinálni, csak annak utána kell olvasnom. Ha bármi van, msn-en elértek.
Lau
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Lassan el kéne dönteni, hogy együtt, vagy külön-külön érkezzünk a kaland helyszínére és milyen kapcsolatban állunk majd egymással. Ha együtt érkezünk és régóta együtt dolgozunk akkor ugyan könnyebben lehet "megkomponálni" a közös előtörténetet, de kevesebb lehetőség adódik a szerepjátékra. Ha csak OTT találkozunk, akkor több beszélgetési lehetőség akad. Lehet esetleg az is, hogy régről (Yllinorból) ismerhetnék egymást a karakterek, vagy esetleg két-hármas csoportokban érkezhetnénk a kaland színhelyére. Két fejvadász, két(?) Arel-pap és egy bárdunk van eddig. Esetleg használhatjuk a joker megoldást, a rokoni kapcsolatot. Ezesetben válthatunk csapatnevet is: Zabigyerekek Társasága
Nagyvonalakban feldobhatod ide is Lau, így mi is köré tudjuk szőni a karaktereink történetét...Mondjuk, én még sehol se tartok a karakterkészítésben, de majd azért igyekszem
Csak együtt kéne a helyszínre érkezni, hogyha már határvadászok vagyunk, vagyis egy csapatban "dolgozunk", nem? Esetleg még a kettő ötvözetét tudnám elképzelni, hogy mindig egy csapatban vagyunk, csak miután elmúlik a vész mindenki megy a maga dolgára. Mikor pedig újból beüt a baj, - mondjuk éledeznek az amundok - újból összeállunk. Szóval így ismernénk egymást, tudnánk együtt is mozogni mint csapat, tudnánk kinek mi lenne a "dolga" és még a szerepjáték is megadatna, hogy kérdezősködünk mi történt az elmúlt x évben mikor utoljára láttuk egymást. Vélemények? Mellesleg boldog születésnapot Ichigo!
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Végre rendeződni látszanak a dolgaim, sikerült befizetni a nevezési díjat is A karakter előtörijét megtaláljátok a zárt kalandos topicban, ugyanaz lenne, mint a Szövetség-beli papnőmé, már persze ha nincs senkinek kifogása ellene^^ Jó olvasgatást!
Lau