Ne haragudjatok, de átigazolok a VI-os csapatba. Senkivel sincs bajom, nem azért döntöttem így, csak szeretnék Sessel is együtt játszani. Ő viszont már későn jelentkezett a versenyre, így csak ez az egy megoldás maradt.
Köszönöm előre is a megértéseteket.
N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Jelentkezek ide játékosnak Azt még nem tudom pontosan mivel jönnék, de majdcsak kitalálom Viszont az érdekelne, hogy ti mivel szeretnétek játszani, hátha attól megjön az ihlet...
Ami a karakterkoncepciót illeti, Terda azt irta hogy ő valami harcosfélét hozna, Anathor íjászós-nőfalós tolvajt én pedig ezek közül gondolkodom: -Adron pap.- amolyan inkvizítor féle. Az abszolút jó. ha feketemágus vagy bm esetleg boszi van azt jól felégeti -Darton paplovag- amolyan izomember. ritkán üt, de ha ő jön akkor nagyot és erőset fog az tuti -Klánját vesztett Musztashi(enoszükei)-amolyan nehézvértes japppppános szamurályfílinges kari. -Tűzvari vagy főnix
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Bevallom őszintén még egyszer sem játszottam varázslóval, varázshasználók közül a tűzvarázslót próbáltam már, a BM-et, de az annyira nem jött be, a boszit még nem, mert elég furán jönne ki nekem
Pappal játszottam már, azt is szeretem, akár az is lehetek, ha az kell varázslón kívül, vagy a bárdnak is vannak varázslatai (jójó, tudom az nem olyan varázslat mint ami a varinak van, de akkor is). Esetleg az illuzionistát próbálnám ki, az hasonlít a bárdra és a varázslóra is...
Tehát ami szóba jöhet számomra és tud varázsolni is: - Tűzvari - Pap (hogy milyen ez a többiektől is függ) - Bárd - Illuzionista - Varázsló ( bár ezen még erősen gondolkodom)
Nem muszály mindenképpen varázslóval jönnöd(mármint varázshasználóval) ha nem akarsz.Csinálj olyan karaktert amihez kedved van. Bár így hogy Niobe elment lehet én egy Ordani tűzvarit vagy főnixet fogok hozni.
Jó lenne valami alap koncepciót is kitalálni a csapatnak, vagy mindenki olyan karaktert hoz, ami éppen sikerül? Én egyébként valamiféle fejvadászon gondolkodom, lehet, hogy az yllinori Anat-Akhan klánból való egyedül dolgozó vadászon...
Az Anath-Akhan jóóó. Nagyon is jóóó. Sequrook, netán egy Mara sequr.Hmmmmm. Nos én benne lennék egy Yllinori partyban. Nem feltétlen szükséges Anath-Akhanosnak lenni bár most hogy Terda felkorbácsolta a kedélyeket nem is rossz ötlet. Hirtelen egy Előfutár, íjjászós félelf (netán elf) fejvadász jutsz eszembe. Közelharcban ugyan nem a legjobb, de akár 2200 lépésről is lelőné a légy picsájáról a sz@rt. Bár hirtelen lenne mégegy koncepció csak szerintem sajnálatos móon nem megvalósítható. Az UTK-ból vett Mediator alspecializáció, aki ugye 5 tdz-től kezdve papnak is számít. Csak ugye itt ez nem hivatalos könyv még, szóval el lekszek kűldve melegebb tájakra ha megemlíteném.
Üdv Ruyan! Nekem tetszik az yllinori party. Tehát most nagyjából úgy állunk, hogy lenne két fejvadász, egy - gondolom Terdáé - közelharci, egy íjász, egy varázshasználó és egy tolvaj. Szerintem ez eddig nem is rossz, bár még egy ütő ember kéne. Ez alapján a koncepciónk lehetne mondjuk valamiféle határvadász társaság. Bár ez csak egy ötlet, szóljatok le bátran.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán. Álmaim lábad elé terítem, Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats
"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."
"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás
Jaja ez így jól néz ki. Bár akkor Anathor hozhatnál bárdot is, ha úgyis nőfalos lesz a karid . Tényleg kéne gy ütőenber, csau ugye még 4en vagyunk még.
Hmm akkor ideáig 2 fejvadász, 1 bárd és egy arel pap. Ebből 3 íjász Mert ugye az Yllinori bárdok is elég rendesen íjászkodnak. Jó az. Kilövünk 3 nyílvesszőt a bárd ügyködik egyet és kb olyan lesz mintha egy ezred lőtt volna