Ki mondta, hogy lesz süti? Olyan naivak tudtok néha lenni.
Idéznélek :
Niobe írta:Dreemer!
Már nagyon fáradt voltam hajnalban, így valószínűleg kissé hülyén fogalmaztam a nemes és a karim megismerkedésének körülményeit. Íme, talán ez érthetőbb lesz:
Erioni nemes egyszem leánya volt az én anyám. Pusztán női praktikának köszönhetően számításból anyám teherbe esett, de apám akkor sem volt hajlandó feleségül venni. 16 évvel később bosszúból anyám megölette apámat. Én, amikor ezt megtudtam, Erionba utaztam és felégettem a család összes raktárát, kúriáját, házát, stb. Természetesen ezt nem lehet rám bizonyítani. Tehát földönfutóvá tettem őket, aminek a kalandban szereplő sármos, de még névtelen nemesünk roppantul örült, mert az ő üzletére ez a kis húzásom nagyon pozitív hatással volt. 2 év múlva anyám egy lepusztult istenháta mögötti nyomortanyán halt meg, ahol pár rézért elvágták a torkát.
Tehát ezért vagyok én a közvetett okozója anyám halálának.
Én, mint szegény árva gyermek ismerkedem meg a tragédia után a nemessel, amiből később futó kaland lesz.
A süteményt illetően meg nem arra céloztam, mivel alapba viszek valami finomságot, de nem volt rossz a találgatásod.
Szerintem ez elég egyértelmű
<hú ezért tutira verést kapok a talin... Hiába gonoszka vagyok >
Dreemer