• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tadzeh

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 9 / 11 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11

Re: Tadzeh

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.24. 23:01

(Habar)
//nem kerül pszi pontodba, kicsit lassan fogunk haladni, de ez a te érdeked inkább :twisted: //

Próbálkozásod legnagyobb sajnálatodra nem jár sikerrel. Bár szellemed csápjai elérnek az elfig annak kristály-szilárd védelmén nem jut át az üzeneted. Sem láthatóan sem láthatatlanul nem reagál a kísérletedre. Ám valaki más üzenetet küld neked, áttöri pajzsaid és megszólal elmédben(nem pszi hanem érzékközpont-írás):
<Jó lenne ha nem zaklatnád a kíséröm homok fia, örülj hogy még nem vettem ösi véred a Kék lobogó bukásáért. De most nem ezért vagyok itt. Jó lenne négyszemközt beszélnünk bár nekem így is megfelel.>
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.09.25. 14:10

(Habar)

*Nagyon meglepődik a hang hallatán és ügyelnie kell, hogy ne látszodjon meg az arcán a meglepettség. Hezitál egy pár másodpercig, majd elméjében válaszol az idegennek.*

<Ki vagy te és mit akarsz tőlem?[közös]>

//off:kék lobogó bukása? :?: bocsi de nemtom mi ez :LOL: //
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.26. 0:06

(Pag)

*"Szebbnél szebb gondolatok" - és lassan a teljes letargia mi elér hosszú idő óta először, amikor meglátom a tűzcsóvát. Az ablakból majdnem kiesek annyira odakapom a figyelmem. Agyam leblokkol pár szegmens erejéig, majd hirtelen zakatolni kezd, a zakatolás pedig megadja a mozdulataim alapzöngéjét. Magamra csatolom sebtiben a kardom, pénzes szütyőm a nyakba (eddig is ott volt, csak kitapintottam, hogy ott pihen-e még), köpenyemet felkapom és a többi felszerelésemet is magamhoz vszem, s a szobámat elhagyom, bezárom az ajtóm. Az istállóba rohanok, és rohanás közben magamra kapom a köpenyem.
Egy lovászt keresek tekintetemmel már messziről, s ha meglátom hozzá szaladok.*

- Azonnal szükségem van a lovamra felnyergelve útra készen! Éjszaka érkeztünk, a ló neve Fyr, egy barna kanca.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.27. 23:44

(Habar)

<Az nem fontos ki vagyok és öszintén... az sem hogy Te ki vagy... de erre majd rájössz. Vagy a véletlen vagy a balgaságod folytán de nevezd akár a sorsnak... mindegy ... nállad van... és még élsz ... ha ezen nem akarsz változtatni légy oly kedves és ha végeztek a reggelivel kövesd az elfet és két társát... ha nem teszed ... akkor nem ... a te döntésed ... de ott leszünk hogy átvegyük a szereped ha eljön az ideje ... .>
A hang a fejedben inkább olyan volt mint amikor mentorod próbált neked segíteni azzal hogy hangossan gondolkodott. Fenyegetés nem volt benne csak végtelen türelem és tapasztalat. Most már biztos vagy benne hogy akivel "társalogsz" is elf. Már csak az nem világos hogy akkor hol is van ha nem az asztalnál ülö az.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.09.28. 16:27

(Habar)

*Még mindig ott csengnek a hagok a fejében. Választás elé álltották, iganz nem kényszerből.*

<Hmmm. Érdemes ezen elgondolkodnom. Vajon ki lehetett az aki üzent és ami fontosabb hol van? Mindegy meggondolandó a dolog amit mondott>

*Ha az elf és társai távoznak, ő is követi őket.*

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.29. 21:50

(Yaradic Pagan)

Ahogy leérsz az istállóba szinte fellököd a lovászfiút
, nem volt felkészülve ilyen váratlan vendégre.

-Hogy melyiket? Elnézést hölgyem Én ma reggel vettem fel a szolgálatot. Ha seígtene és megmutatná melyik az Öné, talán gyorsabban haladnánk. Azzal megy elötted és körbevezet az istállóban. Több hátasra is azt hiszed hogy a tied ám mikor elöhozza és megnézed öket teljes valójukban rájössz hogy egyik sem az csak ahsonlít rá nagyon. Talán az idegesség teszi. Ez feltünik neki is.
-Elnézést Timo vagyok. Pótolja be az elmaradt bemutatkozást.
-Megkérdezhetem hova siet ennyire a hölgy?
Közben úgy néz ki mintha méregetne?! Ez eddig fel sem tűnt de ez a suhanc épp téged mustrál ?! Talán eddig is ezt tette ezért nincs még meg a lovad?!
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.29. 21:55

(Habar)

< elöbb utóbb mindent megtudsz... és akkor jössz csak rá hogy a fontos kérdéseket még fel sem tetted. Örülök hogy így döntöttél.... így könyebb lessz mindannyiunknak.>

Közben az asztalnál Sheena fejfájásra panaszkodva kéri elnézésed, a barátja aki Barlonként mutatkozott be követi Öt és elhagyják az étkezöt. Egy füstös képü nem túl bizalomgerjesztö alak viszont, talán csak számodra egyértelmüen, de követi öket.

Figyelmedet újra a hátadba fúrodó tekintet vonzza az elf felé. Ö most biccent feléd, és invitáló mozdulattal hív az asztaluknál árválkodó üres székhez. Két társa most már leplezetlenül bámul téged.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.30. 0:12

Yarradic Pagan

- Egy barna fekete sörényű kanca. Fyr névre hallgat. - *mondom neki, de azért követem az istállóba.
A harmadik "rossz ló" után már mérges vagyok kissé. Még a bemutatkozása sem érdekel, az meg jelenleg kifejezetten dühít, hogy egy férfi számonkéri rajtam, hogy hová sietek. Mielőtt felcsattannék feltűnik a méregetés, megállok egy pillanatra és a szemébe fúrom a tekinttem, majd pár lépéssel eléállok.*

- Talán tetszem?... - *kérdezem tőlle kissé búgó hangon, lobbanó szemekkel. Majd mielőtt válaszolhatna két kezembe fogom arcát és szájon csókolom. Majd elengedem, kutatom a reakcióját, de közben hozzászólok.*
- Meglesz hamar Fyr? Vagy... ?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.30. 0:18

(Yarradic Pagan)

Timo kifejezetten megijed mikor nekirontassz ám talán a végére lenyugodott kissé. Mrghazudtolva fiatal korát érzed még el sem engedne ha merne, ám Te vendég vagy Ö meg lebukott ugyebár. Szemét lesütve arcán gyermeki pírral oldalog el arra merröl jöttetek. Kis köhintés után válaszol csak.
-Khm khm... persze Hölgyem már emlékszem azt hiszem erre láttam .... talán.
Mikor utánna mész tényleg látsz egy hasonló farat az istálló belsö felében ácsorogni, de feltűnik a pajta végében a szalmakazal is ahonnan a jószágokat látják el. Kissé szét van durva és ki is csúszott a közlekedö folyosóra egy része.
Timo most akkor a lovad akarja átadni vagy egyéb terveit akarja valóra váltani mikre te bizattad?
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.30. 0:38

Yarradic Pagan

- Talán? ....
*Valami megmozdul odabent...
Egyértelmű, a lovászfiú(?) lebukott előttem, és ez már hetek óta az első eset.
Az erős kísértést azonban elnyomom - a Földanya gyermekei bajban vannak, és már így is önös érdekből késlekedem.
Így a lóhoz lépek, miután meggyőződtem arról, hogy Fyr felnyergelem - ha Timo nem segít, nem segít, megy ez egyedül is.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.30. 0:53

(Yarradic Pagan)

Ahogy közelebb érsz látod, hogy ez már tényleg Fyr. Timo nem tervezett semmit a szalmával, így elvezeti lovad a szerszámokhoz, és felnyergeli számodra. Ez sajnos nem megy olyan gyorsan amilyen gyorsan szeretnéd, ám nem biztos hogy most bárki elég gyors lenne számodra.
Mikor végzett Timo a "tököléssel" kivezeti a lovad az udvarra és a nap fényénél is szemügyre veszi hogy minden megfelel e rajta, húz még a has alatt futó szíjjon majd feléd fordítja Fyrt és várja, hogy akkor felpattansz-e, vagy segítsen esetleg. Arca már nem vörös, de a szemedbe még mindig nem mer nézni.
Nem tartózat senki az indulásban, és a füst egyre komorabb ami hegyoldalról a város felé szálll.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.09.30. 1:06

Yarradic Pagan

*Amint végzett Timo a felszerszámozással felpattanok késlekedés nélkül a nyeregbe. Onnan szemlélem meg az egyre feketébb füstöt.
Lenézek a fiú(?)-ra.*

- Mondd Timo, mi történhetett a hegyoldalon, ami akkora tűzzel járt, és ekkora komor füstöt hoz erre a szél miatta?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2007.09.30. 1:32

(Yarradic pagan)

Timo kérdön néz rád.
-A hegyoldalon? Fekete füst?
Kimegy veled az utcára onnan nézi meg hogy miröl is beszélsz.
Arca elkomorul a látványtól, úgy válaszol neked.

-Szerintem megint valamelyik agyament sogronitának borult be. Azok szoktak így gyújtogatni ész nélkül ha nem tetszik nekik valami. Aztán meg a paraszt mehet a sóhvatalba panasszal ha leéget az éves termés! Persze a kárt senki nem fizeti meg. Morgolódik melletted majd visszamegy az istállóba.

Ahogy haladsz a városkapu felé egyre több szekeret látsz mikre vízzel teli hordókat, vagy épp homokot lapátolnak fel az emberek. Úgy tűnik itt már mindeki megszokta, vagy legalábbis fel van készülve az ilyen jellegü katasztrófákra, és most épp a károkat próbálják majd csökkenteni.
Sajnos az is egyértelmű hogy a szürke bozótos nem képvisel számukra értéket. Az elejetett félszavakból kiderül, hogy a földek elött próbálják majd megállítani a tüzet, a hegyen felefelé futó lángok senkit sem érdekelnek.

A város szélén posztoló katonáknak van épp elég dolguk így is-Ök is be vannak fogva tűzoltásra- így senki sem foglakokzik azzal merre hajtod Fyrt. Az azért feltűnik hogy a befelé érkezökkel azért nem ilyen elnézöek.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.10.01. 10:03

(Habar)

*A férfi és a nő távozása után ismét érezte azt a különös érzést, hogy figyelik, majd az elf társasága felé tekintett. Látván, hogy asztalukhoz invitálják, helállt helyéről és odaballagott az asztalukhoz*

-Jónapot uraim. Kik maguk és miben lehetek segítségükre?[közös]

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.01. 13:08

Yarradic Pagan

*Nem engedem vissza olyan könnyen Timót, kérdezek még tőlle.*
- Sogronita? Ez valami helyi klán? És hogyhogy ilyen rettenetes dolgokat vihetnek végbe minden következmény nélkül - legalább is szavadból ezt szűröm le.

...

*A válasza után viszont elindulok. Kilovagolok a hegyoldalhoz, de én nem a lefelé terjedő tüzet megyek bámészkodni, hanem kis kerülővel - ahogy tudom, nem kell nekem ehhez út, csak a ló bírja a terepet - a felfelé futó lángokat (területet) veszem célba.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
163 hozzászólás • Oldal: 9 / 11 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11