Go to footer

ÚTK - 2008. októberétől

A nyílt játék szabályai

Moderátor: Admin


ÚTK - 2008. októberétől

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.10.16. 23:18

Con Larrodan írta:Kedves Mindenki!

Lassan eljutottunk ahoz a ponthoz amikor azt mondhatjuk ez a majd tucat szabálykönyvből összerakott rendszer [OM-UT] csak nyögve nyelősen működőképes. Egyre több vita van a rendszer(ek) hiányossága miatt. Ezért úgy döntöttünk áttérünk a Tuan kiadó új, ÚTK szabálykönyvének használatára a nyílt járéktéren. Voltak már néhány kisebb utalások a tavernában, de ez mostantól a "hivatalos" álláspontunknak tekinthető.

Igen, áldozatokat kell hozni, de egy sokkal kiforottabb szabálykönyvet tudunk tovább finomítani.
Remélem nem lesz túl ellenséges a visszhang, és Ti is belátjátok szükség van erre. Ahogy tudok haladok a karaktergenerátorral, hogy a számolás terhét levegyem a vállatokról, s csak néhány kattintás legyen az egész. A Hm elolvassa az előtörit és már kezdődhet is a játék.

Ami eddig is sarkallatos kérdés volt: a szabálykönyv(ek) megléte a játékhoz. Míg eddig 4-5 könyvvel kellett rendelkezned, hogy a nyílt helyszíneken játszhass ez a létszám 1-re fog redukálódni. Akinek még sem lenne meg ez az új kiadás, a Tuan kiadó boltjában 25% kedvezménnyel megveheti. Szerintem manapság az a 4000-FT már nem egy nagy összeg, de még most kérhetitek karácsonyra, esetleg a 2 éves kisöcsinek megvenni, de előtte jóóó sokszor átlapozni. ;)
A különböző "kalóz megoldásokban" sajnos nem tudok segíteni a szerzői jogok miatt, de csendben csak annyit mondanék - "Aki keres az talál".

Higgyétek el igyekszünk minél zökkenőmentesebben/rugalmasabban megoldani az átállást, és ehez kérjük szíves segítségeteket, türelmeteket, megértéseteket.

Köszönettel:

Con Larrodan.HM-ek, JK-k!


A mai naptól nyílt helyszín már csak ÚTK szabályrendszer szerint nyílhat.
A karakterek megalkotása az e könyvben leírt módon történhet a nyílt helyszínre - új karakter megalkotására az OM-UT szerint már nincs lehetőség.

A régi karaktereket idővel minden helyszínen, majd mindenki átkonvertálja ÚTK szabályrendszerre szigorú HM-i felügyelet, ellenőrzés mellett.
Erre időpont nincs megadva, mivel mindenki más-más időközökben tud részt venni az oldal életében, s mivel ez senkinek nem munka, így a konvertálás, átállás folyamatos minden helyszínen a HM és JK-k saját ütemének megfelelően.
Erről bővebben érdeklődjön mindenki az adott helyszín HM-jénél - ha még nem tettétek volna meg.

Az átállás az oldalon is még folyamatban van - esetleges kérdéseitekkel akár pm-ben, vagy a csevegőn belül a megfelelő topikokban megkereshettek.


Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Avatar
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4390
Csatlakozott: 2006.03.28. 0:45
Tartózkodási hely: Kerecsend

Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Az Online játék szabályai

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó