További bonyodalmak merültek fel. A Sárkányom kapott egy két hetes Mexikói kiküldetést így a háztartás 100%-a is rám marad a munka-tanulás vonulat mellet. Október 12 - 26 között még a szokásosnál is szórványosabban leszek a türelmet előre is köszönöm (ha tudok természetesen postolok de ígérni nem merek semmi biztosat)
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám." - Szun Cu -
Sajnos a meló és az élet teljesen feltornyosult az év vége felé közelítve.
Így szabadságot jelentek be: 2010.11.23-2010.12.20 között.
Közben is felnézek, illetve a találkozót is szervezem/részt veszek, de a fórumos játékkal, főleg napi szinten nem tudok jelenleg foglalkozni/lépést tartani. Ha mégis adódik lehetőségem/időm/ihletem természetesen írok és együtt örülhetünk neki, de ha nem, akkor kérem a KM-ek és játékos társak megértését és türelmét. Ha miattam állna be egy kaland, akkor megértem, ha a KM kiírja a karakteremet. Sajnos ez most egy ilyen időszak.
Az otthoni gépem megdöglendett, így jó eséllyel az elkövetkező időszakban (amit ki tudja milyen hosszú lesz) csak eseti jelleggel tudok felnézni. (Általában meló előtt/után, de reagot írni nem valószínű, hogy tudok.)
Ha sikerül gép elé kerülnöm valami nyugodtabb helyen/időben, azért igyekszem pótolni a lemaradást, de ígérni inkább nem ígérek semmit.
A változatosság kedvéért újfent nincs netem otthon, hála a szolgáltató hülyeségének. Amíg megoldódik a helyzet kénytelen-kelletlen ismét határozatlan idejű szabadságot jelentek. Ha sikerül valahogy ideiglenes megoldást találnom, megpróbálok felnézni.
Sikerült végre rávennem magam, hogy így este a vegetatív funkciókon túl egyéb teendőimet is ellássam, így ide is benéztem. És akkor már be is jelentem, hogy május első hetében szállítunk, addig sajons nem tudok az oldalon érdemben jelen lenni és valószínűleg utána is csak lassacskán fogok tudni visszazökkenni. Érinti: Manifesztáció, A fergeteg átvonul JK-k: Garmacor, Gordon, Haome no Munemoto
A újbóli szó nélküli eltűnésemet megelőzendő előre szólok, hogy főnököm tervei szerint június elején egy újabb szállítás lesz, így kb. június első hetében nem valószínű, hogy benézek.
Érinti: Manifesztáció, A fergeteg átvonul JK-k: Garmacor, Gordon, Haome no Munemoto
Hirtelen felindulásból ma jelentkeztem ótós tanfolyamra. Ennek köszönhetően kb. augusztus közepéig még az eddigieknél is össze-visszább időközönként tudok írni hét közben (lehet sehogy), illetve előfordulhatnak a hétvégéken is kiégős hallgatások. (A "kieső" melóidőt valamikor be kell pótolni. )
Egyelőre úgy néznek ki a dolgok, hogy augusztus második felében, kb. szeptember elejéig beesnek komolyabb munkák, így akkor az eddigi dolgaim - A fergeteg átvonul, Manifesztáció, Testvérviszály; különösen, ha a tempó marad - tudom folytatni, de új kalandba nem szállnék be. Gondolok itt a belebegtetett Ars Magica történetet. Inkább majd talán szeptember valamikortól.
Sajons egyelőre nem látszik, hogy mikor és hogyan tudom rendszeresen folytatni az OM-en a játékomat, viszont szeretném. Így egyelőre mondjuk úgy, elmegyek szabadságra. Idén egészen biztosan nem fogok tudni többet belépni, de remélem, január első felében már sikerülni fog. Ha nem, akkor mindenkinek köszönöm a játékot, a lehetőséget!