Taba el Ibarát végképp bezártam a HM inaktivitása miatt - ha volna valaki A Rászil helyére jelentkező, nyugodtan szóljon!
Pyarron is bezárt - az immárom exHM még mindig érettségizik, és alig fog pihenni utána: külhonba települ és bizonytalan mit hoz ott neki a sors. Így ha Selmo helyére lenne jelentkező, ne halogassa a döntést, szóljon!
Giang és Tiadlan június végéig szünetel - akkor fog a HM-nek befejeződni az érettségi agyréme
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Van egy jó meg egy rossz hírem. A jó az, hogy némi módosítás híján indulásra kész Damak városa. Az eredeti (és újabb) tervekkel (is) ellentétben öt - azaz 5 - játékosnak van benne hely. A rossz hír (ez meg nézőpont kérdése, hogy kinek az...): az előzetes jelentkezések alapján a helyek beteltek. Elnézést azoktól, akik nem fértek bele...
Si vis pacem para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Egy kissé rózsaszín cukormázban ázó ország vár kettő olyan leendő játékost, akik ezidáig még nem nyerték el a JK státuszt (magyarán sem ZK-ban, sem nyílt helyszínen nem játszik!). Toron olyanokat vár, akiknek megfelel a heti 2-3 reagmennyiség, valamint el tudják viselni a HM nőies, lágy, rózsaszín cukormázas meséjét eme ország berkein belül
Aki nem ember, kyr és udvari ork fajú karakterrel szeretne jönni, az jól gondolja meg - nem vagyok általában JK gyilkos, de Toron nem a toleranciájáról híres a más fajúakkal szemben (mondjuk ez vonatkozik pl. a dzsadokra is, de nekik azért nagyobb esélyük van a túlélésre mint mondjuk egy elfnek )
A jelentkezéseket pm-ben kérném - nem válogatok, aki gyorsabb és a fenti kitételnek megfelel visszajelzek és készülhet a karakter.
Isshae
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Értesítem a tisztelt nagyérdeműt, hogy Abaszisz négy játékos számára megnyitja kapuit. Jelentkezni pm-en keresztül. Elsősorban olyanok jelentkezését várom, akik 1. más helyszíneken vagy ZK-ban nem játszanak, pedig szeretnének... (de azért a többiek se kíméljenek!) 2. megfelel számukra a heti 1-2 reag . Indulás néhány nap múlva - jelentkezés folyamatosan!
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Hosszas szünet után rájöttem, hogy a közeljövőben sem valószínű, hogy a helyszínmoderátori feladatokat el tudom majd látni, ezért leadom Dorant. Elnézés kérek minden érintettől. Talán majd később.
Tisztelettel: Altemor an Sibassin, Artemor an Sibassin fia, Vinidius Artemora egyenes ági leszármazottja, az Emlékezés Tornyának főmagisztere, egyben a dorani Nagytanács elnöke
Az Északi városállamok, hamarosan megnyitja kapuit, csak még egy kis átalakításra szorul. Elsősorban az előző HM által felvett játékosok jelentkezését várom, és ezek után dől el, a további szabadhelyek száma.
Köszönöm.
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Jelentem alásan Shadon lerázta magáról a port, és hamarosan ismét megnyitja kapuit a külvilág számára. Előreláthatólag 3 játékost fogadnék még Haomen kívül (aki nagyon szemfüles és gyors volt. ), ami később bővülhet az idő és a reaggyakoriság függvényében. Jelentkezés folyamatosan pm-ben. Azonban még szeretném áttanulmányozni a helyszíneket, esetleg módosítani, bővítgetni őket, így nem tudom pontosan mikor válik aktív helyszínné. Ígérem sietek. Megértéseteket és türelmeteket kérném!
Lianna
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
A szabad helyek számát felemeltem 5-re, vagyis a jelenlegi állások szerint még 2, azaz két szabad hely várakozik betöltésre. Eddig Haome, Wolftern és Quator jelezte, hogy játszana nálam. Előreláthatólag nem tervezek sok módosítást, köszönet és hála Navának a remek kidolgozásért;), így ha minden jól alakul akár már jövőhét utáni héten elkezdődhet a kaland. Addig is várom a karaktereket bírálatra.
Lianna
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Wolftern jelezte, hogy mégsem indít karaktert Shadonba, így felszabadult egy hely. Ezáltal 3 játékost tudok még fogadni.
Lianna
Para de Dox (Para de Dox)-nak jún. 15.-e óta egy reagja volt az Ibarában. Az okát nem jelezte inaktivitásának, semmit nem tudni róla. A JK inaktivitása miatt törlöm a JK listából, a helyét nem hirdetem meg.
Üresedés van Gorvikban, PM-ben lehet jelentkezni annak, aki szeretne nálam játszani.
Nincsenek megkötések, olyan karakterrel lehet játszani amilyennel szeretne a játékos, de nem bánnám, ha valaki olyan jelentkezne, akinek a karaktere – a változatosság kedvéért – nem az amundok ellen vonuló emberkék közül kerülne ki. Tudom, hogy az OM jelenében az amundok elleni háború legnagyobb esemény Dél-Ynev-en, de...de amióta mesélgetek Gorvikban tizennégy karakternek írtam. Ebből a tizennégyből tizenegy valamilyen módon kapcsolatban állt az ország nyugati felében folyó amundok elleni harcokkal. Szeretnék valaki olyannak mesélni, aki ”egyszerű” gorvikiként tengetné az életét, céljai lennének és keresné magának a kalandot. Annyi minden van; az egyszerű fejvadásztól elkezdve a besurranó tolvajokon és intrikázó papokon át a kékvérű családfenntartó nemesekig. Persze nem ragaszkodom foggal-körömmel ehhez, csak jó lenne...
Szóval hajrá fiatalok, várom a jelentkezéseket és a karakterötleteket is!