Az következő pár napban nem nagyon leszek gépközelben, így nem tudok majd válaszokat írni. Ez érinti a Gorvikban játszókat és az oda készülőket, valamint (Chorax-ként) a Zászlóháborúban játszódó Széllel szemben című kalandot és Cham Hryssus HM-et.
Az következő pár napban nem nagyon leszek gépközelben, így nem tudok majd válaszokat írni. Költözés, új melóhely, miegymás... Ez érinti a Gorvikban játszókat és az oda készülőket, valamint (Chorax-ként) a Zászlóháborúban játszódó Széllel szemben című kalandot és Cham Hryssus HM-et (már ha lesz egyáltalán ott valamikor valami).
2010.03.22.-2010.03.24. (hétfőtől szerdáig) nem leszek netközelben. Ok: "szakmai" tanulmányút
Illetve mire átrágom magam a felhalmozódó reagtermésen a meló mellett, addigra biztos péntek lesz, így a feltűnésemtől függetlenül lehet csak péntek-szombat magasságában várható érdemi reag.
Az érintettek megértését és türelmét előre is köszönöm!
Minden Holtak Pálcája nevű Zárt Kalandban játszótól elnézést kérek, eddig se nagyon voltam mostanában, és még április 7-éig nem is leszek. Aznap már reményeim szerint tudok majd KM-i reagot is küldeni. Érintettek: Arnoil, Capricorn, Rannien Siey
Altair
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz." //Kovács Ákos//
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg." //Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
2010.04.12.-2010.04.14. (hétfőtől szerdáig) nem leszek netközelben. Ok: ismét "szakmai" tanulmányút
Illetve mire átrágom magam a felhalmozódó reagtermésen a meló mellett, addigra biztos péntek lesz, így a feltűnésemtől függetlenül lehet csak péntek-szombat magasságában várható érdemi reag.
Az érintettek megértését és türelmét előre is köszönöm!
Nem szolgálhatok jó hírrel a nálam játszóknak, mivel bizonytalan időre beszüntetem a mesélést az Gorvikban. Sajnos sem elég időm, sem pedig energiám nincs a HM-kedésre, így visszaadom a posztot. Nem tudom, hogy ez meddig fog ez tartani, ezért ha valaki szeretne a gorviki Nyílt Helyszínen mesélni, az bátran ugorjon neki. Azért néha fel-fel nézek az oldalra (persze csak Choraxként), és ha másképp alakul az életem akkor ismét be fogom vállalni a mesélést, de most sajnos nem megy. Köszönöm a nálam játszóknak hogy mesélhettem nekik, nem volt rossz ez a két és fél év. Sajnálom, hogy nem tudtam befejezni egyikőtök történetét sem, de azért remélem néha jól szórakoztatok. Én mindenesetre jól szórakoztam! Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!