Moderátor: Admin

.
 .

>
>

//
 //

Kivételesen csak csöndesen követem a csomaghordókat és a törpét. Azért a pultnál ismét felüti a gonoszkodási vágy a fejét bensőmben.*
  Kivételesen csak csöndesen követem a csomaghordókat és a törpét. Azért a pultnál ismét felüti a gonoszkodási vágy a fejét bensőmben.* >
 >

.*
 .* 

Kiveszünk egy kétágyas szobát ketten és majd valami paravánnal elválasztjuk kétfelé. Csak ne kukucskálj, mert szégyenlős vagyok ám.
  Kiveszünk egy kétágyas szobát ketten és majd valami paravánnal elválasztjuk kétfelé. Csak ne kukucskálj, mert szégyenlős vagyok ám.  A jó meleg fürdő és egy kis finom vacsora pedig mindkettőnkre ráférne már.
  A jó meleg fürdő és egy kis finom vacsora pedig mindkettőnkre ráférne már. Egyébként, ha sikerül megegyezni, hogy ki hova fog feküdni elindulok az útmutatások alapján, hogy a szobámban ledobhassam a cuccaimat és fürdéshez készülődhessek.*
  Egyébként, ha sikerül megegyezni, hogy ki hova fog feküdni elindulok az útmutatások alapján, hogy a szobámban ledobhassam a cuccaimat és fürdéshez készülődhessek.*

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó