• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ifin-Óváros

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
97 hozzászólás • Oldal: 7 / 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Re: Ifin-Óváros

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.05.21. 12:07

(Helax)

Minden jel arra utal, hogy a férfi nem pap, hisz egyetlen angyalt, vagy más jelképet sem fedezel fel a mindennaposnak tűnő ruházatán.
- Aleman vagyok -nyújt kezet - örvendek Helax. Nosshát, Ulvin érsekúr személyi szolgája vagyok, Domvik áldja meg őt jóságáért, mindig nagyon jól bánik az alá tartozókkal. Azért küldött, hogy ha felbukkanna ön, akkor kísérjem hozzá. Nem túl sok embernek van egyszerűen bejárása, főleg audiencián kívül, de valamivel biztosan kivívhatta a kíváncsiságát, vagy talán régi ismerős? Talán családtag? - próbál beszélgetésbe elegyedni veled. - Indulhatnánk is, a hintó itt várakozik nem messze.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.05.24. 19:33

(Helax)

Kezet fogok vele,. Majd kérdéseire így felelek.
-Persze, indulhatunk. Csak Azazent utánnakötöm a hintónak. Egyébként nem vagyok se régi ismerős se családtag. Nem tudom mivel érdemeltem ki az érsekúr bizalmát. De hát az isteni akarat kifürkészhetetlen. Mond csak Aleman hány éve szolgálsz az érsek szolgálatában.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.”
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 125
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.05.28. 23:00

(Helax)

- Három esztendelye már, hogy ebben a megtisztelő feladatban részt vehetek. Hogy miért is hívat őekcelenciája téged, nem tudom. A vidéki birtokára megyünk, a várostól nem messze, estére ott leszünk, és biztosan kapsz szálást is. Tudod, van egy villa az Onpor keleti bérceinél, ahol a legtöbbet időzik az uram az évnek ebben a szakaszában. A hegyi levegő jót tesz neki.
A hintó csakugyan a közelben várakozik. Nem mondhatnó, hogy egy új darab lenne, ütött kopottnak látszik, és egyszínű barnaságával sem hivalkodik. A bakon egy másik férfi ül, oldalán egy láncos buzogányt pillantasz meg, nagy teste alatt ívben meghajlik a deszka, s nemcsak izmai, de hasa is jókora. Napsütötte bőrén számos kisebb karcolás nyoma látszik, haja pedig nagyon rövid, talán csak pár hete borotválhatta a fejét. Messziről vigyorogva int felétek.
- Ő Gegla, a kocsis, és a kíségőnk is egyben. Szálj csak be, és helyezkedj el kényelmesen, és a bakon leszek. Még egy pillanat, -odalép az ajtóhoz és leszedi a lakatot róla, hogy beszálhass - így, ha megéhezel hoztunk ételt, itt van ebben a kosárban.
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.13. 20:04

(Helax)
Barátágosn biccentek a fogaton ülő férfi felé.
-Köszönöm a figyelmességeteket, válaszolom mosolyogva.-De lenne egy kérésem, nem ülnél be mellém a kocsiba, nem nagyon szeretek egyedül utazgatni, és közben mesélhetnél nekem főekszelenciájáról és Abassziszról.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.”
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.06.18. 8:54

(Helax)

-Persze, lesz rá időnk elég.
A kocsis horkantással fejezi ki nemtetszését, talán nem akar ő sem unatkozni? A titkár bekászálódik, és szemben helyet foglal.
- Először jársz Abasziszban, hm? Tudod nálunk senkinek sincs félnivalója, akár idegen akár rabszolga, ha nem zavar, és a dolgát végzi diszkréten. Domvik urunk igéit szinte isszák a rászorulók, akik évről évre csak gyarapodnak, mert a bárók ligái olykor elfelejtik, hogy hagyni kellene a népet élni a maga életét. Sokan közülük zsoldosnak állnak, de akik ezt nem tehetik meg, hozzánk fordulnak, és Domvik kegyelméből igyekszünk segíteni mindenkinek. Én nem vagyok pap, de számos módja van annak, hogy segítségére lehessek azoknak akik nekem is segítettek egykor. Érsek uram nagy bizalmat helyezett a kezembe, amikor maga mellé emelt ismeretlenül, mert tudtam írni, és mert épp ez volt a legjobb amit tehetett.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.19. 13:12

(Helax)
Miután beszállunk a hintóba, és kényéemesen helyet foglalunk.Végighallgatom a férfi beszédédt. Majd ígyszólok.
-Igen első alkalommal járok Abasszisz földjén. De lenne pár kérdésem, amielyben tudsz segíteni. Mond csak honnan lehet megtudni valakiről, hogy pap-e, vagy sem? Mert hallottam már olyanról, hoyg a papoknak van szent szimbólumuk, de azt bárki csinálhat, ha egy kicsit ügyesebb a , vagy valakit megbíz vele aki elég ügyes hozzá hogy csináljon. Hajdanán Lar-dorban mondtak valami olyat hogy az isteni fényt semmelyik pap nem képes elrejteni, akkor nem nagyon értettem higy miről van szó. Remélem te ebben a kérdésben felvilágosítást tudsz adni?
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.09.21. 21:16

Helax nincs jelen, az itt történt eseményeket lezárom.
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
97 hozzászólás • Oldal: 7 / 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vissza: Ifin