• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

4. Céh-negyed (Városháza-kerület)

A Pentád fővárosa és legfőbb ura. Az első és legnagyobb városállam. Az egyetlen toroni nyelvű település a vidéken.

Moderátorok: Zsoldoskapitány, Admin

Hozzászólás küldése
28 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: 4. Céh-negyed (Városháza-kerület)

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.04. 19:31

_________________________________________________________________________________
JK: Rien (elszegényedett yankari nemes, harcos)
Esemény: Hassannal üzletelni
Helyszín: Úton hazafelé, Otthon
Időpont: napközben
A helyszínen eltöltött játékidő: 1. nap
________________________________________________________________________________

Nem vagy szaképzett felcser és nem értesz a sebek ellátásához. Annyit természetesen tudsz tenni az ügy érdekében, hogy megmosod az arcod és lehetőség szerint vigyázol a sérült részekre, de nincsen se sebellátáshoz használt fertőtlenítőd, se kötszered, se sebvarrótűd se cérna. A sebkötözés szakértelemről nem is beszélve.
A vérzés mérséklődik, de folyamatosan szivárog a felrepedt bőr alól a vér.

A sérüléseid egyébiránt nem gátolnak a pénz összeszedésében, és egyéb tevékenységeidben de nem részesültek szakszerű ellátásban.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 341
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.04. 20:23

Rien

//nem gondoltam semmi ilyesmire csak arra ami józan paraszti ésszel megvalósítható//

Amikor eljön az idő elindulik
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.07. 15:28

_________________________________________________________________________________
Helyszín: Úton hazafelé, Otthon
________________________________________________________________________________

Józan paraszti észből annyit tudtál megvalósítani egyedül, hogy megmostad az arcod, borogattad a sebeket.
Az egyik mélyebb sebnél (amelyiktől ÉP-t szenvedtél) nehezen akar a vérzés mérséklődni, de nagy nehezen eláll, mire indulnod kell.

Eljön az idő; menned kell a találkára.

Mivel ellátatlanul hagytál egy viszonylag komolyabb sebet, van esél rá hogy elfertőződik.
Dobj Egészség-próbát a kocgagen.-nel! -1-gyel mert több vért veszítettél annál a mértéknél amit tolerál a szervezet; mert nem kötöztetted be.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.07. 17:29

Rien on Ers
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.08. 8:53

//mégegyszer :wink: //

Rien on Ers

Egészség 15
1k10 = 5 [5]
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.09.08. 8:57

Rien

Elindulok a megbeszélés helyszínére

<Hát ezt jól megjártam, remélem semmi komoly következménye nem lesz, de ha végeztem az üzlettel felkeresek valami felcsert azért biztos ami biztos>

<Remélem jól kalkuláltam és 450-ért is odaadja, maximum az saját pénzemet fogom neki pluszba felajánlani, ha így nem kell neki akkor nem tudom mi lesz>

//azért két részletben küldtem el mert ismerve magamat úgy is módosítok valamit miután elküldtem, és így nincs félreértés//
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.09.09. 14:10

Helyszín: Úton az Aranytálba

/Miután az Egészségpróbádat -mint ahogy azt korábban írtam- -1 módosító sújtotta a kezeletlenül hagyott sérülés miatt; a próba nem sikerült./

Elindulsz a palotanegyed felé az Aranytál nevű vendégfogadóba. Hosszú séta lesz, és ehhez talán most nem vagy a legjobb állapotban. Az a kis, de mély seb az orrcsontopd tövében, még mindig fájdalmasan duzzadt, és bedagadt a szemed alja is. Séta közben veszed észre, hogy felszökött a lázad, a seb valószínűleg elfertőződött. (-5 KÉ -5TÉ -5VÉ , amíg nem kezelteted vagy súlyosabbra nem fordul)

(A reagod a Piac kerületben folytatódik)
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.11.13. 17:16

Esemény: Információszerzés
Helyszín: Tharr szentély
Időpont: este

Késő este van már, mire felkeresed szüleid házát a Városháza kerületben. Utad nyugodt és biztonságos, a kormányépületeket sok őrjárat védi.
Apád szemöldökráncolva, és tekintetében rosszallásal, édesanyád szigorral fogad.

-Mi történ veled fiam? Verekedtél? Weila szent nevére hát vérünk hová fajul! Egy on Ers csülközik, mint valami alsóbbrendű obsor akasztófáravaló! -sápitozikanyád

Apád már tájékozódhatott a városban történt eseményeket illetően, mert azt mondja:

-Átkozott utcakölykök, nem értem a gróf miért nem kötteti fel őket mind! Halottam hogy utca kölyköket hajkurászott a Légió a kerületben, de álmombanse gondoltam, hogyte leszel az áldozat!

-Akárhogy is, ma esete már maradj idehaza. Küldetek felcserért, az renbeteszi az orrod. És vacsorázz velünk.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.11.13. 18:39

Rien on Ers

- Köszönöm apám, igen az utcakölykök támadtak rám. És a feladatom sem tudtam rendesen teljesíteni, amivel megbíztak. Nem volt ez a mai nap szerencsés a számomra.
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.11.15. 9:48

Esemény: Információszerzés
Helyszín: Tharr szentély
Időpont: este

A vacsora után felcser érkezik,aki gyógykenőcsökkel ellátja a sebeid. Másnap kipihenten és sérülésmentesen ébredsz, a sebeid begyógyultak.
Szabadon cselekedhetsz, a gróf nem üzent és nem küldetett érted, rajtad múlik mit kezdesz az új nappal.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.11.15. 12:17

Rien on Ers

Apámtól megkérdezem:

-Tudsz valakit aki pszit oktat? Esetleg valakiket?
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zsoldoskapitány » 2008.11.15. 14:10

OFF:
Sher!

Isten bizony nem baszogatás, de kikészítesz a távirati stílusoddal. Nem azt mondom, hogy minden reagban fosni kell a szót számolatlanul, mint akinek beszéd és íráskényszere van, de biz isten elveszed az ember kedvét a játéktól.
Lassan én is átveszem az egymondatos reagjaid.
Most az egy dolog hogy kyr vérü famorként nem érdekel Tharr kultusza és játékosként se izgat a dolog hogy kyr vérűként viselkedj egy templomban. Csak akkor miért választottad ezt a fajt,ha nem tudod hogy kell vele játszani?

Itt van a legutóbbi reagod.

Durr bele a közepébe, se előzménye, se átvezetése, a szituációtól teljesen független.

Rád virrad a szobádban, ott fekszel az ágyban hiányos öltözékben, kinyitod a csipád és az az első szavad hogy: fater pszít akarok tanulni!?

A szoba palafonjához, vagy a párnákhoz intézted a kérdésed?

Még csak pár szóval sem utalsz rá, hogy felkelek, megmosakszom, felöltözöm, odamegyek apámék szobája ajtajához, bekopogok, jóreggelt kívánok, köszöntöm a szüleimet, ahogy a legelemibb udvariasság megköveteli, és csak után tudok szóba elgyedni az apámmal.

Olyan érzésem van mintha beleszarnál ebbe az egész játékba, csak olyan tessék-lássék böfögök már valami reagot, hogy ne rinyáljon már a HM.

Lehet hogy nem így van, de a reagjaidból ez jön le.

Egyátalán élvezed te a játékot a Pentádban? Mert ennek így nagyon nincs értelme.
Zsoldoskapitány
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2008.11.21. 8:13

Rien on Ers

Reggel felkelek, felöltözöm lehetőleg még mielőtt apám elmenne a munkába. Megvárom míg előkerül.

-Jó reggelt! Apám beszélni szeretnék veled!

-Tegnap nagy hasznát vettem volna a pszi ismeretének, amit a nagyúr is megemlített, kellet volna. Tudsz ismersz valakit akitől meg lehetne tanulnom?

//most nézem csak mit írtál Tharról, igazán a karaktert Weila jobban érdekli. Neki még most is ő a "fő" isten, hiába szorult a háttérbe.//
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
28 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Yankar